وب نما: پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

وب نما: پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

کتاب تحلیل گفتمان رسانه های بیگانه پژوهش برتر شد


همزمان با رونمایی کتاب توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرماندار تهران

از جلد دوم کتاب «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان»  به عنوان پژوهش برتر سال تجلیل شد







جلد دوم کتاب «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان» نوشته دکتر حسن بشیر که توسط انتشارات سیمای شرق به چاپ رسیده است، به عنوان پژوهش برتر سال 1391 انتخاب شد.

به گزارش روابط‌عمومی انتشارات سیمای شرق، عصر دیروز همزمان با هفته پژوهش، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، معاون استاندار تهران و فرماندار تهران از این کتاب رونمایی کردند.

در این مراسم «سید سعیدرضا عاملی» در حوزه فرهنگ و «حسن بشیر» در حوزه رسانه به عنوان پژوهشگران برتر سال 90 از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین کارهای «سید حسن حسینی» در حوزه رسانه «شایسته تقدیر» شناخته شدند.

در ادامه این مراسم از آثار پژوهشی برتر سال جاری شامل دو جلد اول و دوم کتاب «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان» از مجموعه کتابهای تحلیل گفتمان رسانه های جهان، پژوهش 26 جلدی با عنوان «مطالعه عناصر هویت بخش استان تهران و طراحی مدل برای نهادهای اجتماعی استان»، «تهران از نگاه اسلام»، «مجموعه کتاب‌های رهنامه مدیریت فرهنگی» که از سوی اساتید دانشگاه‌ها و پژوهشگران استان تهران انجام شده است، رونمایی شد.

در حاشیه این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگویی با خبرنگاران، با تأکید براینکه باید در پژوهش جرأت و جسارت کافی وجود داشته باشد، گفت: امر پژوهش و تحقیقات ضرورت و نیاز جامعه است.

وی پژوهش و تحقیقات را ضرورت و نیاز جامعه عنوان کرد و افزود: این ضرورت برای کشورهایی که در پی خودکفایی و استقلال‌اند از اهمیت بیشتری برخوردار است.

حسینی تصریح کرد: تقویت روحیه پژوهش جمعی میان پژوهشگران می تواند به دستاوردهای بیشتر در حوزه های مختلف منجر شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: برای کاربردی‌تر شدن تحقیقات دانشگاهی، پایان نامه های دانشجویان متناسب با نیازهای سازمان‌ها و دستگاه‌ها باید تهیه شود.

وی افزود: برای تحقق پیشرفت علم و دانش باید به تحقیق متوسل شد و لازم است تا تعامل و رابطه دو سویه میان پژوهشگران و دانشجویان با استادان و مدیران ایجاد شود.

گفتنی است کتاب دوم «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان» نوشته دکتر حسن بشیر توسط انتشارات سیمای شرق با همکاری ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر و از روز گذشته روانه بازار کتاب شد.

در این کتاب 9 تحلیل در خصوص رویکردهای مختلف رسانه‌های بیگانه در مسائل روز به ویژه «نهضت بیداری اسلامی در جهان اسلام» به روش عملیاتی تحلیل گفتمان (پدام) که از طرف نویسنده طراحی و پیشنهاد شده، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.

تحلیل گفتمان مصاحبه لری کینگ با رئیس‌جمهوری ایران و مقایسه آن با سه‌رئیس‌جمهوری دیگر، مطالعه مقایسه‌ای رویکردهای‌ انتخاباتی: تحلیل گفتمان سرمقاله‌های جمهوری‌ اسلامی و کیهان درباره دومین مرحله‌ انتخابات مجلس هشتم، سقوط فرعون و دیپلماسی توطئه، تسخیر سفارتخانه‌ها، بیداری اسلامی و گفتمان مردمی، بیداری اسلامی و آگاهی مردمی: از فلسطین تا وال استریت، آمریکا و توهم دموکراسی، دیپلماسی علیه دیپلماسی، شکار جانور و دیپلماسی سه بعدی آمریکا، دیپلماسی دوشخصیتی و افسردگی سیاسی و از دیپلماسی سکوت تا پایان دیپلماسی عناوین تحلیل‌های ارائه شده در این کتاب هستند.

کتاب دوم «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان» از سوی انتشارات سیمای شرق در 160 صفحه، تیراژ هزار جلد و بهای 100 هزار ریال منتشر شده است.

کتاب اول «رسانه‌های بیگانه: قرائتی با تحلیل گفتمان» نیز توسط این انتشارات منتشر شده بود که با استقبالی خوب از سوی اساتید، دانشجویان و علاقمندان به حوزه رسانه و ارتباطات مواجه شد.

علاقه‌مندان جهت تهیه این کتاب می‌توانند با مراجعه به سایت www.prshop.ir یا تماس تلفنی با شماره 88807453 نسبت به تهیه آن اقدام نمایند.

روابط‌عمومی انتشارات سیمای شرق

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد