وب نما: پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

وب نما: پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

پنجره ای بر مباحث میان رشته ای فرهنگ و علوم ارتباطات

کوتاهی رسانه ملی برای انعکاس اخبار دومین کنگره روابط عمومی

 

مراسم اختتامیه

بیداری اسلامی بزرگترین چالش سلطه جهانی غرب است.

حجت الاسلام ˈیوسف واعظیˈ وزیر مشاور رییس جمهوری افغانستان با بیان این که بیداری اسلامی در ایران به شکل نظام سیاسی رخ داد و سایر نظام های سیاسی جهان را متاثر کرد، گفت: بیداری اسلامی بزرگترین چالش سلطه جهانی غرب است.

حجت الاسلام ˈیوسف واعظیˈ در دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی که در تهران برگزار شد، افزود: بیداری اسلامی از حوزه نفوذ مدیریت سیاسی و دیپلماتیک غرب کاسته است و جدی ترین تهدید برای لیبرال دمکراسی است.

وی حضور قدرتمند بیداری اسلامی با محوریت جمهوری اسلامی ایران را متحول کننده معادلات قدرت در روابط بین الملل دانست و گفت: این الگو در شکل مردم سالاری دینی در نظام حاکم جهانی ظهور یافت.

واعظی به توطئه هایی که نظام سلطه در متوقف کردن نهضت بیداری اسلامی مورد استفاده قرار داده اشاره کرد و افزود: بی هویت سازی نهضت اسلامی و در هم شکستن اسلام سیاسی به گونه ای که رفتارهای اسلامی را در غالب تروریسم معرفی کند، یکی از توطئه های غرب است.

وزیر مشاور رییس جمهوری افغانستان، انقلاب اسلامی ایران را بر بنیاد ارزش های دینی با تکیه بر شیوه های دموکراسی توصیف کرد و افزود: این انقلاب الگوی مبارزه با استعمار را به نمایش گذاشت و برای اولین بار اصطلاح امت اسلامی را در ادبیات سیاسی جهان وارد کرد .
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران الگویی است که با وجود حضور قدرت های سلطه گر به تقویت حوزه نفوذ خود ادامه داد و توانست حوزه نفوذ خود را از منطقه به جهان گسترش دهد.
وزیر مشاور رییس جمهور افغانستان با اشاره به حضور 10 ساله نظامی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی غرب در افغانستان اظهار کرد: با وجود حضور قدرتهای بیگانه در افغانستان هیچ گاه حاکمیت استعماری در این کشور تحقق پیدا نکرد و مردم دست از بیگانه ستیزی برنداشتند.
واعظی ادامه داد: نقطه آغاز بیداری مردم افغانستان، بیداری ایران اسلامی و کشور مصر به عنوان بخش های شیعی و سنی بیداری اسلامی بوده است.

 

کوتاهی رسانه ملی برای انعکاس اخبار کنگره

دبیر کمیته‌ی علمی دومین کنگره‌ی جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی معتقد است که رسانه‌ی ملی و بسیاری از خبرگزاری‌های بزرگ، برای انعکاس خبر این کنگره کوتاهی کردند.
حسن بشیر بیان کرد: بسیاری از همایش‌هایی که از این کنگره کوچک‌ترند توسط رسانه‌ها پوشش داده می‌شوند، اما کنگره‌ای با این وسعت مورد کم‌لطفی رسانه‌ها قرار گرفت.
وی با بیان این‌که این کنگره مقدمه‌ای برای ورود به بحث مهم روابط عمومی اسلامی است، اظهار کرد: تصور کمیته‌ی علمی این است که حرکت مهمی را به برکت نام اسلام انجام داده‌ایم. امیدواریم با تعهد و اعتقاد به اصول اسلامی این حرکت جهانی شود.
او با اشاره به وعده‌ی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی مبنی بر قانونمندی روابط عمومی‌ها، ادامه داد: مسأله‌ی رسیدگی قانونی اگر به‌صورت عملی اجرا شود، دستاورد بزرگی است.
بشیر با اشاره به توجه جدی دانشگاه‌ها و حوزه‌ی علمیه‌ی قم به این کنگره، گفت: روابط عمومی‌ها در این چند سال با حضور نداشتن مسئولان در جلسات روابط عمومی‌ها، با محرومیت روبه‌رو بوده‌اند. یکی از دستاوردهای این کنگره توجه به شناخت بافت‌های فرهنگی است که باید در روابط عمومی‌ها مورد توجه قرار گیرد.

او با اشاره به دو موضوع حقوق بشر و آزادی، اظهار کرد: این دو موضوع مهم به‌عنوان یک چالش اصلی در روابط عمومی‌ها وجود دارند و وظیفه‌ی ما این است که صدای بلند روابط عمومی‌ها به‌قدری بلند شود که بتواند چهره‌ی نورانی اسلام را روشن کند.

وی اضافه کرد: ایجاد یک شبکه‌ی مجازی برای توسعه‌ی روابط عمومی اسلامی الزامی است و با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود دارد، ما باید در این بخش سرآمد باشیم

در ادامه دکتر حسن بشیر دبیر کنگره در سخنانی با اشاره به شرکت نکردن مسئولان در این کنگره گفت: محرومیت روابط عمومی ها در ایران از نبود همین حضور مشخص می شود و به نظر من بد نبود سمیناری هم برای مدیران دولتی شاغل در بخش های غیر از روابط عمومی برگزار می شد تا صدای فعالان این بخش به گوششان برسد.

 بشیر همچنین با اشاره به ماجرای انتشار فیلم موهن به ساحت پیامبر اکرم(ص) گفت: وظیفه روابط عمومی ها در چنین مواردی تنها اعتراض نیست. آنها باید چهره متعالی اسلام را تبیین کنند و در کنار آن شناخت صحیح نسبت به اسلام هم از بعد اسلامی و هم از بعد درونی و بیرونی برای سایر جوامع ایجاد کنند.

بشیر همچنین خواستار ایجاد شبکه مجازی برای روابط عمومی های اسلامی و نیز تشکیل اتحادیه روابط عمومی های مسلمان وتبیین منشور اخلاقی برای آنها شد و گفت: امیدوارم در کنار بیداری اسلامی شاهد بیداری فرهنگی و ارتباطی اسلامی نیز در جهان باشیم و روز به روز حمایت کشورهای اسلامی بیشتری را از توسعه حوزه ارتباطات ببینیم.

بقیه گزارش اختتامیه


http://www.irancpr.ir/fa/?current=news&newsrogsfaid=4769

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد